Çatı üstü güneş enerji sistemleri sayesinde işyerinizde, fabrikanızda, villanızda, hobi bahçenizde, yazlığınızda veya binanızda elektrik üretimi sağlayarak enerji masraflarınızı ortadan kaldırabilir ve çatı üstü güneş enerji sistemleri ile fazla üretmiş olduğunuz elektriği şebekeye satarak aylık para kazanabilirsiniz. Her Geçen gün önü açılan sektör olarak görülen güneş enerjisi alanında devlet teşvikli veya kendi imkanlarınız ile çatı üstü güneş enerji sistemleri ile kendi elektriğinizi bedava üretin fazlasını ise şebekeye satın!

Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Dünya ve Ülkemiz için Faydaları

Çatı üstü güneş enerji sistemleri faydaları sorusunu cevaplayacak olursak , dünyada fosil yakıt kullanımı ile oluşan hava kirliliği ve ülkelerin enerjideki milyarlarca dolar sıcak para için yapmış olduğu küresel savaşlarda göz önünde bulundurulduğunda ılımlı ülkeler yeni gelişen ve yaygınlaşan yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmeye başladılar. Avrupa, Çin ve Amerika' da kullanımı yaygınlaşan Çatı üstü güneş enerji sistemleri ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Bununla birlikte Türkiye' nin potansiyel güneş enerjisi gücü ile birlikte enerji bakanlığımız tarafından yapılan destekler ile Türkiye' de güneş enerji sistemleri hızla yaygınlaşmaya başlamıştır. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye kendi elektriğini üreten bir ülke olacak ve fazla üretmiş olduğu enerjiyi de dış ülkelere satarak ülke ekonomisine milyarlarca katkıda bulunulacaktır.


Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Nedir?

Çatı üstü güneş enerji sistemleri nedir sorusuna geldiğimizde ise güneş panellerinin çatı alanına kurulumu sağlanarak güneşten elektrik üretmesine denir. İşyerinizde, Fabrikanızda veya evinizde kurabileceğiniz bu sistem sayesinde kendi elektriğinizi üretecek ve fazla üretmiş olduğumuz elektriği şebekeye satarak para kazanabileceksiniz.
Çatı üstü güneş enerji sistemleri güneş paneli, inverter, solar kablolar, montaj ekipmanları, şalter panoları gibi birçok malzemeden oluşur ve doğa dostu olması sebebi ile kullanımı yaygınlaşmaktadır. Kurumların vermiş olduğu hibe ve destekler ile üretim ve imalat yapan tüm firmalar ve tarımsal çiftçiler bu desteklerden faydalanabilmektedir.

Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Prosedürleri 

Çatı üstü güneş enerji sistemlerinde prosedürler gün geçtikçe azalmakta ve herkesin çatısında güneşten elektrik üretmesi sağlanmayı amaçlayan kanunlar ve genelgeler yayınlanmaya başladı. Herhangi bir aypı ruhsatı veya belediyeden izin almaksızın kurulabilen çatı üstü güneş enerji sistemlerinin tek prosedürü ise bağlı bulunduğunuz enerji kurumundan çağrı mektubu gibi gerekli izinleri almaktır. Bunları sağlayan Aktürk Enerji sizlere anahtar teslim hizmet sağlayarak bu prosedürler ile uğraşmamanızı sağlar. Proje başlangıcından bitimine kadar tüm işlemleri adınıza titizlikle yürüten Aktürk Enerji ve Gunesdukkan.com sayesinde Çatınıza güneş enerji santrali kurabiliriz. Yapmış olduğunuz yatırıma göre ise aylık kira getirisi sağlayarak 25 yıl boyunca sistem elektrik üretir ve şebekeye satar. Ayrıca 25 yıl boyunca elektrik faturası ödemekten kurtulabilirsiniz.


Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Maliyeti

Çatı üstü güneş enerji sistemlerinde maliyet kullanmış olduğunuz elektrik aletlere ve yapacağınız yatırıma göre farklılık göstermektedir. Örneğin bir villadan bahsedersek villa elektrik üretiminizi güneş paneli ile yapabilirsiniz. 10 Kw ya kadar elektrik üretebileceğimiz bu sistemlerde kullanım fazlasını şebekeye satar ve para kazanırsınız. Ayrıca Anahtar teslim fiyatı ise sadece 70.000 TL Tutarındadır. 10 Kw elektik üretimi ile aylık 700 TL kazanır ve elektrik faturası ödemezsiniz. Günümüzde yatırımcılar 300.000 TL ye almış olduğu daireyi 700 TL kiraya veriyor. Halbuki güneş enerjisi kurarak 300.000 TL ye nerdeyse 2.800 TL Kira getirisi sağlayabilirsiniz.

Çatı Üstü Güneş Enerji Sistemleri Bilgi veya Teknik Destek

Çatı üstü güneş enerji sistemleri ile ilgili müşteri hizmetlerimizi arayarak bilgi veya teknik destek alabilirsiniz. 03129880388 Nolu numaramızdan veya İ[email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Güneşten Bedava Elektrik Üretin!