Bodrum ülkemizin güneş enerjisi potansiyeli yüksek olan ilçelerimizden birisidir. Turistlik bölge olması sebebi ile bodrum elektrik enerjisi ihtiyacı yaz dönemlerde yükselmektir.
Aktürk Enerji Mühendislik firması olarak bodrum bölgesinde  şebeke destekli güneş enerjisi paneli ile elektrik faturalarınızı ortadan kaldırıyor, tamamen güneş enerjisi ile evinizin, seranızın, otel ve işyerlerinizin  elektrik ihtiyacını karşılıyorsunuz. Üstelik fazla üretmiş olduğunuz enerjiyi şebekeye satabilirsiniz.
Ücretsiz keşif hizmeti ve detaylı bilgi için 03129880388 - [email protected]

Bodrum Güneş Enerjisi Paneli On Grid Şebeke Bağlantılı 10 Kw ve Üstü Projeler;

Dünya markarı LG Solar ve Panasonic Güneş paneli, ile elektriğinizi çatınızda veya bahçenizde üretiyor, huawei inverter, Solar edge ve SMA inverter ile 220V ve 380V enerjiye dönüştürüyoruz.
Bodrum bölgesinde bir villanız varsa ve aylık 1500 TL - 2000TL elektrik faturası ödüyorsanız, Bodrumda 10 Kw Güneş Enerjisi Paneli ile fatura derdine son verebilir ve kesintisiz elektrik kullanabilirsiniz.
Hatta elektrikli araçlarınız varsa, Günün her saatinde villanız veya işyerinizde kesintisiz güneş paneli ile şarj edebilirsiniz. Bodrum, Türkiye'nin en güzel turistik yerlerinden biridir. Burada bulunan birçok konut ve işletme, enerji ihtiyaçlarını güneş enerjisi kullanarak karşılamayı tercih etmektedir. Bu nedenle, on grid şebeke bağlantılı 10 kW ve üstü güneş enerjisi paneli projeleri oldukça popülerdir. 10 kW ve üstü projeler, daha büyük konutlar ve işletmeler için uygundur. Bu projeler, daha yüksek elektrik ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli güce sahiptirler. Bu nedenle, Bodrum'da büyük oteller, fabrikalar, alışveriş merkezleri ve benzeri yerlerde bu tür projeler sıklıkla tercih edilmektedir.




Bodrum Off Grid Akülü Sistem İle Güneş Panelinden Elektrik Üretimi
Şebeke elektriği olmayan yerlerde elektrik ihtiyacını hiç sorun etmeyin. Bodrum Bölgesinde Güneş Enerjisi Off grid akülü sistemlerimizi tercih ederek 7/24 tüm elektrik ihtiyacınızı  rahatça karşılayabilirsiniz. İtalyan Marka Fiamm Gel aküler ile 20 yıla kadar ömürlü sistemler kurmanızı sağlıyoruz. 
Bu projelerin tasarımı, ev veya işletmenin enerji ihtiyacına ve çatı alanına göre yapılır. Güneş panelleri, ev veya işletmenin çatısına kurulur ve en uygun açıda konumlandırılır. Bu sayede, güneş ışığından maksimum düzeyde yararlanılır ve daha fazla elektrik üretimi sağlanır.
Güneş panelleri, doğru akımı üretir ve bu akım, ev veya işletmede kullanılan alternatif akıma dönüştürülmelidir. Bu nedenle, bir inverter kullanılır. İnverterler, panellerin ürettiği doğru akımı, ev veya işletmede kullanılan alternatif akıma dönüştürerek enerji ihtiyacını karşılar.

On grid şebeke bağlantılı güneş enerjisi paneli projelerinde, sistemlerin doğru bir şekilde kurulması ve bağlantılarının doğru yapılması son derece önemlidir. Bu nedenle, güneş enerjisi paneli projelerinin tasarımı ve kurulumu konusunda uzman bir ekip tarafından yapılması gerekmektedir.
Aktürk Enerji Mühendislik olarak profesyonel hizmeti ve kaliteli ürünleri sizlere sunarak yatırımınızı en doğru şekilde planlıyoruz. 
Detaylı bilgi almak için santral numaramızı 03129880388   arayabilir veya [email protected] adresinden mail atabilirsiniz.