Güneş Enerjisi Fiyatları ve Solar Paket Sistemler

Güneş Enerjisi fiyatları ve Solar Paket sistemler hakkında detaylı bilgiyi veren GunesDukkan.com sizlere en uygun sistemler ile Güneş Enerjisi Fiyatlarında indirimler sağlar ve kaliteli ürünler ile 25 yıl boyunca elektrik üretmenizi sağlayan bir e- ticaret platformudur. Güneş enerjisi içerisinde kullanılan malzemelere, adetine, gücüne ve kalitesine göre Güneş Enerjisi fiyatları değişkenlik gösterebilir. Örneğin Off-grid yani şebeke bağlantısız akülü sistemlerde Güneş Paneli, İnverter, Şarj kontrol cihazı, Jel akü, montaj sistemleri, solar kablolar ve solar konnektör gibi ürünler kullanılmaktadır. Bu kullanılan malzemeler ise güneş enerjisi fiyatlarını belirlemektedir.


Solar Paket Sistemler ve İçerikleri

Solar paket sistemler denildiğinde ilk akla gelen güneş enerji sistemleri Off grid ve On grid olmak üzere 2 çeşide ayrılır. Bunlardan şu anda En çok yaygın olarak kullanılan Şebeke bağlantısız Off grid güneş enerji sistemleri akülü sistemlerdir ve şebeke ile bağlantısı olmayan yerlerde herhangi bir izne gerek olmadan kullanılabilir. Diğer sistem ise Şebeke bağlantılı On-Grid güneş enerji sistemleridir. On-grid sistemlerde akü maliyeti yoktur. Kurmuş olduğunuz sistem 25 yıl boyunca elektrik üreterek enerji ihtiyacınızı karşılar ve fazlasını satarak para kazanmanızı sağlar.

Güneş Enerjisi Fiyatları Teklifleri Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim

Güneş enerjisi fiyat teklifleri alırken ilk dikkat etmeniz gereken sistemin On-grid mi yoksa Off-grid mi olduğudur. Eğer ki sistem Off-grid akülü sistemler ise Öncelikle Akülerin markasına ve İnverterin gücüne dikkat etmeniz gerekmektedir. Piyasada çoğu firma Araba akülerini Jel akü olarak Müşterilere satmaktadır. Bu firmalara lütfen itibar etmeyiniz yoksa 1 yıl sonra tekrar akü maliyetine girmek zorunda kalabilirsiniz. Diğer dikkat etmeniz gereken ise Güneş Panelidir. Sistemin enerjisi üreten güneş panellerinin Garanti sürelerine, Nerede üretildiğine ve hücrelerin kalitesini sormanız sizin için faydalı olacaktır. On Grid sistemlerde ise önemli olan İnverterin Markası ve Güneş panellerinin kalitesi olmalıdır. Bu fiyatları araştırırken Daha önce Kurulum yapmış ve referans gösteren firmalar ile çalışmaya özen göstermelisiniz.

Off Grid Güneş Enerjisi Fiyatları

Off grid Güneş enerjisi  fiyatları kullanmış olduğunuz elektrikli aletlere, su pompanıza ve kalorifer motorunuza göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin Hobi bahçesinde kullanacağınız bir güneş enerji sisteminde ortalama fiyatlar 3.000TL ile 4.500 TL arasında Değişkenlik göstermektedir. Tabii ki piyasada daha ucuz sistemlerde vardır ancak kaliteli bir ürün almak yerine sıradan bir ürün alırsanız bu sistemin ömrü için fazla iyi olmaz ve 2 - 3 yıl sonra sistemi yenilemek zorunda kalabilirsiniz.

On grid Güneş Enerjisi Fiyatları

On grid Güneş enerjisi fiyatlarında proje giderleri, tedaş bağlantı anlaşması, çağrı mektubu gibi ekstra maliyetleriniz olacaktır. Anlaşmayı yaptığınız firma bu işlemleri halletmesi gerekir yoksa sizler bu işlemler için bayağı uğraşmak zorunda kalırsınız. İşin ehli olan Aktürk Enerji Sizlere bu konuda anahtar teslimler sunmaktadır. Proje başlangıcından kurulum sonuna kadar sizleri yormadan anahtar teslim fiyat verir ve güvenle sisteminizi A kalite 1.sınıf ürünler ile kurar. Bu sistemlerde ise Fiyatlar Kw başına değişebilmektedir.

Güneş Enerjisi Fiyatları Hakkında Detaylı Bilgi

Güneş enerjisi fiyatları hakkında Gunesdukkan.com sitemizden güvenle ürünlerin fiyatlarını inceleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz. Aklınıza takılan soru veya sorunlarınızda Müşteri hizmetlerimiz daima yanınızdadır. Yapmanız gereken tek şey 03129880388 nolu müşteri hizmetlerimizi aramak veya [email protected] adresine mail olarak bilgi vermeniz olacaktır.

Güneşten Bedava Kendi Elektriğinizi Üretin!