Güneş ışınlarından faydalanarak günümüzde kullanmış olduğumuz Elektrik enerjisini üretmeye yarayan güneş paneli Güneşin olduğu heryerde bedava elektrik üretmenizi sağlar. 1 Defaya mahsus olarak Güneş paneline yapmış olduğunuz yatırım sonrasında 25 yıl garantili elektrik üretmenizi sağlar.

Güneş Paneli Fiyatları için Arayın : 03129880388 Veya Tıklayın: Güneş Paneli

Güneş Paneli : Bir Diğer Adı Solar Panel

Çoğunlukla Elektrik Üretimi ihtiyacı olan Hobi bahçeleri, Villalar, Prefabrik yapılar, Çiftlikler, konteiner ve öztüketim sağlayan yerlerde kullanılan güneş panelinin bir diğer adıda Solar Panel'dir. Ülkemizde Gün geçtikçe yaygınlaşmaya devam etmektedir. Enerji bakanlığına bağlı olarak firmalar Güneş enerjisi santralleride kurmaya başlamışlardır. Ülkemizde Kurulumları henüz başlamamış veya devam eden bir çok Güneş enerji santrali bulunmaktadır. Güneş panelleri sayesinde Herkez istediği yerde dilerse elektrik üretimi sağlayarak ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir.

Güneş Paneli Watt Güçleri

Güneş panelleri 5Watt gücünden başlayarak 335watt gücüne kadar farklılıklar göstermektedir. Bunlardan bazıları Aşağıdaki gibidir;

5 Watt 12V Polikristal ,Solar panel

10 Watt 12V Polikristal Solar paneli

20 Watt 12V Polikristal Solar paneli

40 Watt 12V Polikristal Solar paneli

80 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

100 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

150 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

165 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

270 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

335 Watt 12V Polikristal Güneş paneli

Olarak çeşitlendirilmektedir. Tabiki Monokristal güneş panelleride bulunmaktadır. Polikristal dediğimiz çeşidi ise Kristalli hücrelerden oluşmakta ve diğer güneş panellerine göre daha açık mavi rengindedir.

Güneş Paneli Hücre Kalitesi

Ülkemizde ve dünyada bir çok Güneş Paneli üreticisi bulunmaktadır. Ülkemizdede yaklaşık 30 Adet Panel üreticisi firma üretimine hız kesmeden devam etmektedir. Türkiye'nin konumu itibarı ile Güneş potansiyelide oldukça fazladır. Bu sebeple yeni başlayan bu sektörde Panel ihtiyacı gün geçtikçe artmaya devam etmektedir. Hal böyle iken bir çok üretici firma ve ithalatçı firmalar farklı kalitelerde paneller üretmektedir. Dikkat etmemiz gereken en önemli ve püf noktada bunlar arasında yer almaktadır. Güneş paneli Hücre kalitesini son kullanıcı anlayamayabilir. Ancak aldığınız Firmanın Güvenirliği ve kullanmış olduğu ürünlerdeki kaliteleri ile bunu sağlayabilirsiniz. 

Güneş Paneli Yapımı ve Üretimi 

Hücrelerin birleşmesi ile ortaya çıkan panellerin üst kısmında Kırılmaz Tamperli cam bulunmaktadır. Alt kısmında ise Beyaz veya Şeffaf Alt kaplama bulunmaktadır. Elektrik işinden anlayan ve Lehim yapmasını bilen Professionel birisi Hücreleri satın alarak güneş paneli yapımı ve üretimi videolarına bakarak panel üretimi sağlayabilir. Ancak tabiki bu kesinlikle tavsiye edilmez. Sadece deneme amaçlı bunu sağlayabilirsiniz. Çünki Güneş panelleri fabrikalarda otomasyon sistemleri ile üretilmekte olup gerekli tüm testlerden geçtikten sonra son kullanıcıya ulaştırılmaktadır.

Güneş Paneli Seçimi

Bütçenize ve kullanacağınız elektrikli aletlere göre güneş paneli seçimi sağlayabilirsiniz. Örneğin hobi bahçenizde Lamba, Tv ve Mini buzdolabı kullanıcaksanız 165 Wattlık Güneş panelinden 2 adet tercih edebilirsiniz. Bu sizin işinizi rahatlıkla görecektir. Tabiki bu sisteme ek olarak Jel akü, İnverter ve şarj kontrol cihazınızda olması gerekmektedir. Şayet Evinizde kullanacak ve sürekli kullanım sağlayacaksanız kullanacagınız elektrikli aletlere göre hesaplamalar sağlayabilir veya bu hesaplamaları OFF-GRİD-PAKET-HESABI Linkine tıklayarak ücretsiz yapabilirsiniz.

Güneş Paneli Seçiminde En Doğru Adres = GunesDukkan.com

Firmamız bünyesinde satışa sunduğumuz güneş panellerimiz 10 Yıl üretici 25 Yıl elektrik üretim garantilidir. En iyi fiyata ve en kaliteli ürünleri Güneş Paneli Seçiminde En Doğru Adres = GunesDukkan.com'da rahatlıkla bulabilirsiniz.