Ülkemizin güneş potansiyelini kullanarak sizlerde güneş paneli ile villa elektrik üretimi yapabilirsiniz. Yeni çıkan yönetmeliğe göre Türkiye'de her elektrik abonesi 10kw/saat e kadar elektrik üretimi yapabilir. Bunun tek şartı ise Elektrik abonesi olmanız ve öztüketim gerçekleştirmenizdir. Ayrıca şebeke bağlantısı olmayan yerlerdede elektrik üretimi sağlayarak elektrik ihtiyacınızı güneş paneli ile karşılayabilirsiniz. İlk olarak şebeke elektriğinin olmadığı kırsal bölgelerde villanızda güneş paneli ile nasıl elektrik üretebilirsiniz bundan bahsedelim. 



Şebeke bağlantısız Villa Güneş Paneli Elektrik üretimi 


Villanız kırsal bir bölgede ise şebeke elektriği yoksa yada villanız prefabrik bir yapıysa ruhsat alamamışsanız Doğal olarak Şebekeden elektrik alamazsınız. Bu gibi durumlarda Güneş panelinden 25 yıl boyunca bedava elektrik üreterek  enerji ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Öncelikli olarak villanızda kullandığınız elektrikli aletleri belirleyerek size uygun solar paket sistemi seçmeniz gerekir. Solar paketler içerisinde güneş panelleri, solar jel aküler, inverter, şarj kontrol cihazı, solar kablolar ve konnektörler ile montaj sistemleri yer almaktadır. Bu tercih ile elektrik faturası ödemeden villanızda elektrik ihtiyacı karşılayabilir, bahçenizde sulama yapabilir ve bahçe aydınlatmalarınızı çalıştırabilirsiniz. Diğer seçeneğimiz ise; 


Şebeke Bağlantılı Villa Güneş Paneli Elektrik Üretimi 


Villanız eğerki şehir içinde ise veya Şebeke elektriğinin olduğu bir yerde ise yeni çıkam yönetmeliğe göre öztüketim olan her yerde elektrik üretebilir ve fazlasını şebekeye satarak para kazanabilirsiniz. Bunun için herhangi bir yapı ruhsatı veya belediyeden izin almanız gerekmez, yalnızca bağlı bulunduğunuz enerji firmasına Aktürk Enerji aracılığı ile proje başvurusu yaparak elektrik üretebilirsiniz. Güneş panellerini Villanızın çatısına montaj ederek 10kw a kadar elektrik üretmenizi sağlayabiliriz. Bu sistemde ilk etapta elektriksel projeniz çizilir ve üretebileceğiniz kapasite size bağlı olarak belirlenir . Daha sonrasında proje başvurularınız sağlanarak 1,5 – 2 ay içerisinde proje onayınız alınır ve güneş panellerinin kurulumuna başlanır. Kullanılan malzemeler kesinlikle Kaliteli olmalıdır. Çünki kurmuş olduğumuz sistemi 25 yıl kullanacaksınız. Hatta belkide hiç değişim bile yapmayacaksınız sadece Aktürk Enerji olarak yılda 2 kez belirli zamanlarda kontroller sağlayacağız ve elektrik üreterek para kazancaksınız. Bu başvuruları Ülkemizde hızla yaygınlaştırmak isteyen firmamız aktürk enerji proje aşamasında baştan sonuna kadar uzman mühendisleri aracılığı ile siz hiç yorulmadan hizmet verir. Proje onayınızı takiben kurulumlar yapılır. Sizlere 2 seçeneğide sunmuş bulunmaktayız. Bu işlemleri yaparken ve sistemleri satın alırken lütfen çinendebozye gibi üretim ülkelerinin ürünlerini almayınız.. ülkemizin kalkınması için profesyonel firmalar ile çalışmanızı önerir ve yerli güneş paneli kullanmanızı öneririz. Ankara ve türkiye genelinde hizmet veren firmamız aracılığı ile Güneş Paneli ile Villanızda Elektrik üretmek isterseniz 03129880388 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz sayfamızın iletişim formunu doldurun biz sizi arayalım..