Jel Akü İçin  Arayın : 03129880388 veya Tıklayın : Jel Akü

Güneş panellerinde doğru jel akü seçimi oldukça önemlidir. Doğru akü seçimi güneş panellerinden maksimum düzeyde verim almanıza yardımcı olacaktır. Özellikle jel aküler, performans olarak daha yüksek verim almanızı sağlayacaktır. Yenilenebilir bir enerji kaynağı olan güneş enerjisi, özellikle Türkiye’de birçok alanda değerlendirilmektedir. Güneş panellerinden ise maksimum düzeyde yarar sağlanması amacıyla solar jel akü tercih edilmektedir. Jel akünün en ekonomik yöntemlerden biri olması, kullanım alanlarının genişlemesine neden olmuştur.

Güneş Paneli ve Akü Seçimi

Jel akü seçimi soğutucu olarak ve dondurucu olarak farklı watt ve amper saate sahiptir. Soğutucu olarak kullanılması durumunda;

Güneş Paneli Gücü (watt) – Akü gücü (amper saat)

  • 80 - 100 watt – 80 -100 amper saat
  • 80 - 100 watt – 80 - 100 amper saat
  • 80 – 100 watt – 80 - 100 amper saat
  • 120 – 150 watt – 120 – 150 amper saat
  • 80 – 100 watt – 80 – 100 amper saat
  • 80 – 100 watt – 80 – 100 amper saat
  • 120 – 150 watt – 120 – 150 amper saat
  • 120 – 150 watt – 120 – 150 amper saat

Jel Akü Nerelerde Kullanılır?

Jel akü güneş enerjisinin hazır bir şekilde kullanılmasını sağlamakta ve kimyasal enerjiye çevirmektedir. Yüksek verim ve yüksek enerjiye sahip jel akü birçok aydınlatma sisteminde ve elektronik cihazlarda enerji tasarrufundan dolayı tercih edilmektedir. Aynı zamanda deşarj özelliği sayesinde uzun süre kullanılabilmektedir.

Jel akülerin kullanım alanlarına baktığımızda; karavanlarda, teknelerde ve birçok denizcilik alanında, alışveriş merkezlerinde, havalimanlarında, modern temizlik aletlerinde, ve mobilya sektöründe kullanılmaktadır. Kullanım alanı oldukça geniş olan jel akü fiyat açısından oldukça avantajlı olması ve yenilenebilir enerji kaynaklarında tercih ediliyor olması, kullanım alanlarını genişletmiştir.

Jel Akü İçin Doğru Adres Gunesdukkan.com

Çeşitli elektrik üretim cihazlarınızda oluşacak elektriği kullanabilmek ve daha sonralarda da saklayabilmek adına jel akü diye adlandırdığımız solar akülere ihtiyacınız bulunmaktadır. Sadece elektrik üretimi için değil elektrik kesintisi sık yaşayan bir alanda yaşıyorsanız kesintisiz elektrik sağlayabilmeniz için de solar aküleri tercih edebilirsiniz. Kaliteli bir şekilde jel akü almanız halinde kullanım alanlarınızda kullanım sürenizi daha fazla uzatmanız mümkün olacaktır. İşte bu noktada misyonu ve vizyonunda kaliteyi esirgemeyen GunesDukkan.com, siz değerli müşterileri için en kaliteli aküleri tedarik ediyor, uygun fiyat ve cazip kampanyalı paketleriyle cebinizi düşünmeyi de unutmamaktadır.