Jel Akü için Arayın : 03129880388 veya Tıklayın : Jel Akü

Jel akü günümüzde enerji sektöründe en çok kullanılan ve geniş bir kullanım alanına sahip enerjidir. Kullanım alanı oldukça geniş olan jel aküler, birçok sektörde kullanılmakta ve maksimum düzeyde fayda sağlanmaktadır.

Özellikle aydınlatma sektöründe ve elektronik cihazlarda kullanılan jel akü, aşırı sıcağa ve diğer çevresel faktörlere karşı oldukça dayanıklıdır. Jel akü güneş enerjisini kimyasal enerjiye dönüştürmekte ve saf su kullanma ihtiyacı duyulmamaktadır. Aynı zamanda güneş enerjisini depolamada ve bu enerjiyi kullanılabilir enerjiye çevirmede kullanılmakta böylece enerji kaynaklarında maksimum fayda sağlanmaktadır.

Akü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Akülerde hızlı deşarj yapılması sonucu, akü voltajı belirli bir seviyenin altına düşmektedir. Bu durum akünün ömründe azalmalar yaşanmasına neden olmaktadır. Uzun süreli deşarj yapılması durumunda akünün kapasitesi kullanılamayacaktır. Bundan dolayı kaliteli jel akü seçimi oldukça önemlidir.

Jel akü hem az bakım yapılması hem de özellikle denizcilik sektöründe kullanımının rahat ve kolay olması, daha çok tercih edilmesine neden olmuştur. Jel akü seçimi yapılırken uygun boyutlandırma yapılması şarttır. Aksi halde akünün şarj edilmesi zorlaşabilir.

Akü seçiminde en önemli konulardan biri, bu akünün ne kadar sıklıkla kullanılacağıdır. Jel aküler, diğer akü tiplerine göre daha uzun süre kullanılabilir olmasından dolayı daha sık kullanılan ve enerji tasarrufunun sağlanması gereken sektörlerde tercih edilir. Örneğin, denizcilikte, teknelerde jel akü kullanımı faydalı olacaktır.

Jel akü seçiminde kalite ve marka oldukça önemlidir. Uzun süreli kullanabileceğiniz bir jel akü istiyorsanız, iyi markadan almanız faydalı olacaktır.

Jel aküler aşırı sıcağa ve aşırı soğuğa karşı duyarlı olduklarından dolayı sık sık tercih edilmekte ve kullanım alanları geniştir. Bundan dolayı jel akünüzün dayanıklılık kapasitesine mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir. Aküler, direkt güneşten korunmalıdır.

Jel aküler, standart olan sulu akülerin kullanılamadığı alanlarda kullanılmalıdır. Bu sayede maksimum enerji elde edilebilmektedir. Jel akülerin en büyük avantajı içeriğinde sıvı elektrolit bulundurmuyor olmasıdır. Bundan dolayı içerisine sıvı katılmamasına özen gösterilmelidir. Yenilenebilir bir enerji kaynağı olan jel akülerin kullanım alanları son derece geniştir.

Jel Akü Seçiminde GunesDukkan.com

GunesDukkan.com, kendine olan güveni, hakim olduğu kalitesi, hedeflemiş olduğu müşteri memnuniyeti ile jel akü seçiminiz için ideal tercih olmayı için özverili bir şekilde varlığını sürdürmektedir. Kalite, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti üçlüsünü bir arada bulunduran GunesDukkan siz değerli müşterilerinde solar akünüzün seçiminde doğru nokta olacaktır. Siz de alanında uzman olan Müşteri Temsilcilerimize ulaşarak akü seçiminiz için canlı yardım alabilir, solar sistemleriniz için doğru aküyü ve akü sayısını tesis edebilirsiniz. Müşteri Temsilcimize ulaşmak için Telefon : 0 (312) 988 03 88