Rüzgar Gülü Fiyatları İçin: 0312 988 0388 veya Tıklayın: Rüzgar Gülü Fiyatları

Rüzgar gülleri, rüzgarda olan kinetik enerjiyi ilk önce mekanik enerjiye çevirir. Bu enerjiyi de deopalarak elektrik enerjisine çevirebilmektedir. Genel olarak kule, hız dönüştürücüleri, elektrik direkleri ve elektronik alanlarını da kendi pervanesinden depolamaktadır. Kinetik enerjisi rotor kısmında mekanik enerjiye dönüştürmektedir. Rotor milinin devir hareketlerini kendi içinde hızını alınca yapı içerisindeki iç ihtiyaç enerji aktarımı yapmaktadır. Jeneratörlerde bulunan enerjiyi akülümülatör içinde saklar veya direkt olarak gönderir. Rüzgar gülü fiyatları yapısı ve türüne göre değişkenlik göstermektedir. Türleri tip ve boyutlarına göre değişir. Yatay mihverli rüzgar gülleri ve düşey mihverli olarak ikiye ayrılır.Yatay mihverli rüzgar gülleri rüzgarın esiş yönüne doğru paralel olarak yer alır.Genel olarak da bu yatay mihverli türbinin diğer ismi ise ticari türbinler olarak bilinir. Aynı zamanda bu rüzgar gülleri fiyat aralığı gücüne ve verimine göre orantılı olmaktadır. Rüzgar gülü fiyatları ortalama olarak 500 watt değerindeki ücreti ekonomik olarak karşınıza çıkar.

Rüzgar Güllerinin Kullanım Alanları

Rüzgar gülü son zamanlarda Türkiye’de ve dünyanın hemen hemen her ülkesinde enerji türü olarak yaygınlaşan popüler enerji çeşididir. Teknoloji geliştikçe ülkemizde ve dünyada çok fazla kullanılmaktadır. Bu enerji çeşidinin çok revaçta olmasının sebebi ise yenilenebilir bir enerji türü olması ve rüzgar gülü fiyatları uygun olmasıdır. Bu enerji türü pek çok alanda tercih edilmektedir. Bunun sayesinde hem insanlar düşük maliyetlerle elektrik ihtiyacını karşılıyor hem de ülke ekonomisine ciddi bir katkı sağlıyor. Rüzgar güllerinin kullanım alanları da yerlere göre değişkenlik göstermektedir. Bunlar;Su pompalama sektörü, Tahıl öğütme alanları, Bahçe aydınlatması alanları, Şarj sistemi 

 

Rüzgar Güllerinin Özellikleri

Rüzgar gülleri isminden de bilineceği gibi doğal olarak enerjisini rüzgardan almaktadır. Son zamanlarda rüzgar gülleri sistemi yaygınlaşmaktadır ve önerilmektedir. Rüzgar güllerini satın alacağınız vakit şu önemli hususları göz önünde bulundurmakta yarar vardır. Ne amaçla kullanacağımızı ve rüzgar gülü fiyatları konusunda dikkat etmemiz gerekir. Çünkü gerçek hayatta bir ürünü alırken ne için aldığımızı bize yararı olup olmadığına bakmamız gerekir. Bu sebeple rüzgar güllerini alırken kullanacağınız yerin özelliklerine göre almamız gerekir. Ve aldığımız bu rüzgar gülleri ihtiyacımız olan elektriği sağlar mı? Eğer alıp rüzgar gülü sistemini kurduktan daha sonra elektriğin az olduğunu anladığınızda iş işten geçmiş olacaktır. Kaliteli bir verim almak istiyorsanız kaliteli ürünleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Bundan dolayı bu ayrıntıya dikkat etmeniz gerekir.