Solar Paketler İçin Tıklayınız : Solar Paketler

Şebeke dışı güneş enerji paketleri, kendi kişisel santralinizi inşa etmek için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelir. Ev tipi güneş enerjisi sistemlerinin bir diğer adı ise solar paketlerdir. Bu yazımızda sizlere biraz ev için güneş paneli fiyatlarından bahsedeceğiz.


Solar Paketlerde Aküler Güç Kaynağınızdır

Aküler, şebeke dışı güneş enerjisi depolanmasını mümkün kılar. Şebekeye girmeden daha sonra kullanmak üzere, ürettiğiniz enerjiyi depolamak için güvenli bir yol gereklidir. Aküleriniz geceleri ya da kışın güneşin parlamadığı durumlarda cihazlarınızı çalışır durumda tutar. En düşük üretim dönemlerinde ihtiyacınız olan yeterli enerjiyi depolayabilen bir batarya bankası oluşturmak çok önemlidir. Kullanılabilir akü bankalarımız bu işin üstesinden gelebilecek kapasitede paketlenmiş olarak gelir.

Şebeke dışı güneş enerjisi için yaygın olarak kullanılan üç tip akü vardır.

Ø  - Sulu Kurşun Asit

Ø  - Kapalı Kurşun Asit

Ø  - Lityum

Solar Paketlerin En Önemli Ürünü Güneş Panelleri

Çok basit olarak ifade etmek gerekirse güneş paneli, güneş ışığını emer ve elektriğe dönüştürür.

Aküler, inverterler ve şebekesiz sistemimizle paketlenmiş diğer bileşenlerle uyumlu panelleri seçiyoruz. Bileşenlere zarar vermediğimizden emin olmak için gerilimi, amperi ve tel boyutunu ölçen hesapları solar paketler size yollamadan önce iki kez kontrol edilir.

 Endüstriyel standartları kapsayan garantilere sahip paneller kullanıyoruz. Paneller 7/24 çalışır olmalıdır. Bu nedenle paneller mutlaka güvenilir olmalıdır.

Solar Paketler ve İnverter

Bir güç merkezi bu işe başlamak için ihtiyacınız olan her şey düşünülerek tasarlanmıştır. Kablolu şebekeden bağımsız bir inverter sistemidir. Solar paketler kapsamında: inverter, şarj kontrol cihazı, uzaktan kumanda ve devre kesiciler vardır. Güç merkezi, size ulaştığında sorunsuz çalışması için teslimattan önce mutlaka detaylı bir şekilde kontrol edilir.

Solar Paketler Montaj Aşaması: Çatı mı Zemin mi

Bileşenler alındıktan sonra bunların monte edilmesi gerekir. Sistemin montajı için çeşitli seçenekler vardır. Panellerden mükemmel verim alınması için topraklama bağlantıları açıyla hizalanmalıdır. Çatı montajları daha uygun maliyetlidir, çünkü mevcut çatınızdan yararlanılır.

Çatı monteli sistemlerinizin tavanınıza takılması için kıskaçlar gerekir. Solar Paketler Bu da çatınızın tipine göre değişen özellikte tasarlanır.

Zemin montajları mülkünüzün herhangi bir yerine paneller monte etmenizi sağlar. Paneller yoğun saatlerde doğrudan güneşe bakacak şekilde monte edilir böylece sisteminizin mümkün olduğunca verimli olması sağlanır.

Direk kullanılan yapılan montajlar, sabit toprak montajından daha maliyetlidir. Ancak doğru yapıldığı durumda harikalar yaratır.