Solar Paketler İçin : 03129880388 veya Tıklayın : Solar Paketler

Solar paketler, geleceğin enerji kaynakları için önemli bir adım atılması adına bir araya getirilmiş özel ürünlerin bütünüdür. Bu paketler sayesinde her zaman olduğu gibi hem elektrik faturasından kurtulabileceğinizi dile getirirken hem de şehirden uzak, elektrik hatlarının ulaşamayacağı coğrafi konumlarda kolaylıkla elektrik üretebilmeniz için gayet ideal ürünlerdir. Solar paketler, bütçeye ve ihtiyaca göre çeşitlilik göstermektedir. Fiyatına bağlı olarak ta çalıştıracağı alet sayısı, alet çeşidi de farklılık göstermektedir. Hangi paketin ne kadar elektrik üretebileceği ve hangi aletlerin çalışmasına olanak sağlayacağını sıralayalım.

Solar Paketler Hangi Aletleri Çalıştırır ?

Bu paketler panele sayısı, akü sayısına bağlı içeriğin çeşitliliğine göre renklenir. Örnek vermek gerekirse 100 Watt elektrik gücünü üreten set için 1 adet panel kullanılması yeterli olabilir. Elektriksel güce bağlı olarak panel sayısı ve ücreti de artış göstermektedir.

100 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

100 Watt, günümüz teknolojisinde kullanılan elektrikli ürünler için çok düşük bir elektrik akımı olsa da elektriğin kesilmesi durumunda veya bağ evinizde geçirmeniz gereken kısa süreli elektrik ihtiyacınızı karşılayacaktır. 100 Watt ile yaklaşık 4 Tasarruflu Lambayı 4-5 saat kesintisiz bir şekilde çalıştırır ve cep telefonunuzun şarj ihtiyacının giderilmesini sağlar. Ayrıca sadece laptobunuzu şarja takmanız halinde laptobunuz da şarj olacaktır.

150 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

150 Watt elektrik sağlayan solar paket almanız halinde çok fazla bir değişiklik sağlamasa da çok odalı evler veya aydınlanmasında fazla ampul kullanılması gereken yerlerde ampullerin artmasına katkı sağlar. 6 adet tasarruflu ampulün 4-5 saat bir süreyle çalışmasını sağlar. Ayrıca ampul sayısından düşürdüğünüz takdirde telefon şarjı,ampul ve laptop şarjı gibi üçlüyü aynı anda çalıştırmanız mümkün olabilir.

200 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

200 Watt enerji üreten solar paketler, biraz daha fazla araç kullanmanıza olanak tanıyor. 4 Adet tasarruflu ampulü 4-5 saat, en az A+ enerji sınıflı 50 ekran televizyon ve uydu alıcısı, telefon şarjını çalıştırabilir.

300 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

300 Watt solar paketler, A+ sınıflı ortalama büro tarzı mini buzdolabı ve 4 adet tasarruflu ampul 4-5 saat ya da 6 adet tasarruflu ampulü 4-5 saat aralığında ve A+ enerji sınıflı mini televizyon + uydu alıcısını 2-3 saat çalıştırabilir.

500 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

Bu solar paketler sayesinde kullandığınız ürünlerin çalışma saatlerinin uzamasında önemli katkısı vardır. 4 adet tasarruflu ampulü 7-8 saat, A++ sınıfına dahil olan televizyon ve uydu alıcısını 3-4 saati telefonun şarj edilmesine olanak sağlamaktadır.

750 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

750 Watt solar paketler, çalıştırılabilecek aletlerin kapsamının da artmasında rol oynamaktadır. Mesela 8 adet tasarruflu ampulü yaklaşık 7-8 saat boyunca yakmanıza, A+ enerji sınıflı 60 ekran Tv + uydu alıcısını, laptop ve telefonunuzu şarj edebilmenizi sağlar. Bu da bir gece boyunca rahat bir zaman geçirmeniz demek oluyor. Ampul sayısı ve televizyon süresinden kısmanız halinde küçük mutfak aletlerinizin de çalıştırmanıza yeterli olabilir.

1000 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

1 kW eş değer olan 1000 Watt paketler her pakette olduğu gibi A+ enerji sınıfına sahip 70 Ekran Tv ve Uydu Alıcısını yaklaşık 8 saat, 10 Adet tasarruflu ampulü 7-8 saat, orta boy buzdolabı, 1 hp güce sahip su pompasını 2 saat, küçük ev aletleri ve şarj cihazlarını çalıştırabilme özelliğine hakim olur.

1500 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

1,5 kW elektrik üretimi sağlayan solar paketler, 1 kW elektrik üreten paketin üstüne A+ sınıflı çamaşır makinenizi haftada 2-3 kere çalışmasını sağlayacaktır.

2000 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

2 kW güce sahip olacak olan solar paketler, 10 adet tasarruflu ampulü 10-12 saat, A+ sınıflı 70 ekran Tv ve uydu alıcınızı 7-8 saat, 1,5 hp gücüne hakim olan su pompasını 2 saat, küçük ev aletlerinizi, normal boy buzdolabınızı, şarj edilecek ürünlerinizi çalıştırmasının yanında A+ sınıflı çamaşır makinenizi haftada tam 7 kez, A+ sınıflı bulaşık makinenizi de haftada tam tamın 3 kere çalıştırmasında problem yaşamayacaktır.

3000 - 4000 - 5000 Watt Elektrik Üretimi Sağlayan Paketlerin Çalıştıracağı Cihazlar

3000 Watt elektrikli ev aletlerinizin A+ enerji sınıfı olması halinde evinizde bulunan tüm elektrikli aletlerinizin sorunsuzca çalışmasına olanak sağlayıp, 4000- 5000 Watt enerji üreten solar paketler ile de çalıştıracağınız araçların çalışma sürelerine önemli derecede katkı sağlayabilirsiniz.

 

Önemli hatırlatmalar :

  • Laptop Şarjı, laptobun kapalıyken pilinin şarj edilmesidir.

  • Panellerin gölgelenme süresine bağlı olarak saatlerde ve cihazlarda değişiklik göstermesi ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır.