Toptan güneş paneli fiyatları alacağınız güneş paneli watt gücüne, adetine ve markasına göre değişkenlik göstermektedir. Toptan solar malzemeleri alımında direk olarak bayilerden ürün fiyatı isteyebilir ve toptan güneş paneli fiyatlarında yardımcı olmasını talep edebilirsiniz.

Toptan Güneş Panelini Nereden Satın Alabilirim

Güneş enerjisi sistemi kuracaksanız ve kw bazlı olarak alım yapacaksanız toptan güneş paneli satın almak için GüneşDükkan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Farklı markalarda hizmetinize sunduğumuz toptan solar malzemeleri ile alakalı sizlere en uygun fiyatları vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Toptan güneş paneli alımında direk olarak fabrikalardan satın almanızda mümkün hale gelmektedir. Yalnız güneş enerjisi sistemi kuracaksanız işi vereceğiniz EPC yani kurulumu yapacak firma üzerinden de direkt olarak güneş panellerini satın alabilirsiniz.

Toptan Güneş Paneli Fiyatları

Toptan solar panel satışları minimum 1 palet bazlı olarak gerçekleştirilmektedir. 10 kilowatt, 20 kilowatt, 50 kilowatt, 100 kilowatt, 240 kilowatt veya 1 megawattlık toptan güneş paneli alımlarında fiyatlar kilowatt birimlerinin artması ile düşüşe geçmektedir. Örneğin 10 kilowatt bir güneş paneli alırken alacağınız watt birim fiyatı 0,42 Cent iken 1 megawatt alacağınız toptan solar güneş enerjisi paneli fiyatı watt birim başına 0,40 centlere kadar düşebilmektedir. Piyasadaki hammadde fiyatlarının artması veya düşmesi bu fiyatları etkilemekle beraber alacağınız marka ve panel modeli de aynı şekilde fiyatları doğrudan etkileyebilmektedir.

Toptan güneş paneli teslimatları ise alacağınız panel adeti ve fabrikanın üretim hattına göre değişebilmektedir. Örneğin bir çatı ges projeniz varsa ve 3 ay sonra size güneş paneli lazımsa bunu her fabrika veremiyor olabilir. Stoğu olan EPC firmaları veya toptan solar malzeme satışı yapan GüneşDükkan firması gibi firmalardan doğrudan satın almanız mümkün hale gelmektedir.

Toptan güneş panelleri satın alırken dikkat etmeniz bir diğer husus ise solar panelin kalitesidir. Fabrika bantlarında üretimi yapılırken micro çatlaklar veya panelde deformasyon meydana gelebilir. Fabrikalar bu ürünleri direkt olarak B sınıfı olarak ayırırlar ve fiyatları A kalite bir güneş paneline göre daha düşüktür. Satın alım yaparken bu duruma dikkat etmeniz sizin için faydalı olacaktır. Sonuçta yapacağınız bu yatırım minimum 25 yıl elektrik üretecektir.

Toptan Güneş Paneli İle 25 Yıl Bedava Elektrik Üretin

Güneş panelleri dünyada olduğu gibi ülkemizde’de oldukça yaygınlaşmaktadır. Fabrika çatıları, elektrik tüketimi çok olan firmaların kuracağı arazi ges sistemleri, villalarda veya tarımsal sulama alanlarında kurulacak olan güneş enerjisi sistemleri için mutlaka toptan güneş paneli alımı yapmanız gerecektir. Bu durumda alacağınız güneş panelinin özelliklerine mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir. 25 yıl garantili şekilde bedava elektrik üretmek için alacağınız solar panel mutlaka en iyisi olmalıdır. Toptan solar panel alırken şu özelliklere dikkat etmeniz sizin için avantajlı olacaktır.

  • Güneş paneli teknolojisi mutlaka son teknoloji olmasına dikkat edin,
  • Güneş panelinin üretminde testlerden geçerken mutlaka A Grade etiketi almış olmasına dikkat edin,
  • Alacağınız firmanın uzun yıllar boyunca faaliyet göstereceğinden emin olmalısınız,
  • Solar panel üretilirken içerisinde kullanılan PV hücreler, kenar çerçevesi, üstündeki kırılmaz temperli camı ve arkasındaki kablolarına ve backsheet kısımlarının kalite ve tüm sertifikasyonlardan geçmiş olduğundan emin olunuz.

Yukarıdaki özellikler doğrultusunda toptan güneş paneli alımlarında en iyisini almak sizlere uzun yıllar boyunca tasarruf etmenizi ve performanslı olarak elektrik üretimi yapmanızı sağlayacaktır.