En Uygun Güneş Paneli Fiyatları için Tıklayın

Farklı marka ve modellerde üretimi ülkemizde de yaygınlaşan ve kaliteye göre En Uygun Güneş Paneli Fiyatları Gunesdukkan.com'da bulabilirsiniz. Kalite kontrol ve tüm üretim sertifikaları bulunan ürünlerimizden sizlerde en uygun fiyata yararlanarak bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

Güneş Paneli Fiyatları

Çin' den Amerika' ya kadar varan üretim tesisleri ve farklı markalar sektörde önemli rol oynamaktadır. Güneş panellerinin içeriğinde bulunan hücrelerin kalitesi arttıkça fiyatları da yükselmektedir. Gunesdukkan.com sitemizde Güneş paneli fiyatlarını görebilir ve en uygun olanını kendiniz için seçebilirsiniz. 10Watt gücünden başlayarak 335 Watt güneş paneline kadar birçok ürünümüz bulunmaktadır. Ayrıca tüm güneş panellerimiz Türkiye' de üretilmekte olup 1.Sınıf A Grade yapıdadır. Örneğin 270 Watt Güneş paneli Fiyatlarını karşılaştıracak olursak, 2. Sınıf Kalitede bir Güneş paneli 630 TL civarında iken 1. Sınıf kalitede olan bir güneş panelinin fiyatı 700 TL civarındadır. Kalite düştükçe güneş panelinin fiyatları da orantılı olarak düşmektedir. 

Güneş Enerjisi Paneli Fiyatları

Güneşten bedava elektrik üretmenizi sağlayan Güneş Panelleri sayesinde artık herkes elektrik üretimi yapabilir ve fazlasını şebeke ile anlaşma sağlayarak satabilir. Hal böyle iken ülkemizde yeni başlayan En uygun güneş enerjisi paneli fiyatları alanında bazı firmalar bu pastadan pay almak için uygun fiyat vermeye çalışmaktadır. Tabii ki  kötü niyetli kalitesi düşük güneş panelleri de ülkemizde satılmaktadır. En uygun güneş enerjisi paneli fiyatlarını seçerken en önemli nokta ürünün hücre kalitesi ve sertifikalarını kontrol etmeniz olacaktır. Ürünün kalitesi ve garantisi de öğrenilmesi gereken en önemli noktalarda birisidir.

Güneş Paneli Ne İşe Yarar

Güneş panelleri, yüzey kısmına isabet eden güneş ışınlarını en güzel şekilde değerlendirerek içeriğinde bulundurduğu hücreler ve silikon yapısı ile birlikte doğru akım enerji üretimi sağlar. Bu doğru akım 12 ve 24 Volt olarak çıkmaktadır. Güneş paneli sayesinde güneşten gelen ışığı elektrik enerjisine dönüştürür ve normal ev elektriği gibi kullanabiliriz. Tabii ki bunu güneş paneli sadece kendisi tek başına yapamaz. Bunun için şebeke bağlantılı güneş paneli sisteminde İnverter, Çevirici ve sayaçlar bulunmaktadır. Şebeke Bağlantısız Güneş paneli sisteminde ise İnverter, Şarj kontrol Cihazı ve Solar jel aküler bulunmaktadır. 

Şebeke Bağlantılı Güneş Paneli Sistemi Fiyatları

Ülkemizde gittikçe çoğalan talep karşısında ve enerji ihtiyacımızı tamamen yerli üretim kaynaklar ile sağlamak amacı ile enerji bakanlığı tarafından hazırlanan ve çıkartılan yeni yönetmeliğe göre herkes evinde 10 kW' ya kadar elektrik üretebilir ve fazlasını şebekeye satarak para kazanabilmektedir. Bunun oluşabilmesi için öncelikle başvuruyu yapan kişinin elektrik aboneliği olma zorunluluğu bulunmaktadır. Daha sonrasında ise bağlı bulunduğu enerji dağıtım şirketi ile arasında olan bağlantı gücü anlaşması önemlidir. Eğer bağlantı anlaşması 10 kW ise 10 kW elektrik üretimi yapabiliriz. Eğer ki 5 kW ise 5 kW elektrik üretimi sağlayabiliriz. Bunun İçin şebeke bağlantılı güneş paneli fiyatları 20.000 TL ile 70.000 TL arasında fark göstermektedir. Tabii ki  burada da kullanılan panellerin ve diğer malzemelerin kalitesi çok önemlidir.