Güneşten bedava elektrik üretimi ve Güneş Paneli Ankara da Yaygınlaşıyor. Çoğunlukla esnaf ve Memur kenti olan ankarada Hobi bahçeleri, villalar, çiftlikler ve tarımsal sulama gibi alanlarda tüketiciler elektrik faturası ödemek yerine veya elektrik hat çektirme masrafına girmeden Güneş Paneli ile Ankarada elektrik üretmeyi daha cazip buluyor.

Güneş Paneli Ankara İçin Arayın : 03129880388 veya Tıklayın : Güneş Paneli Ankara

Güneş Paneli Ankara Fiyatları

Ülkemizde bir çok güneş paneli üreticisi bulunmasına rağmen henüz ankarada pek fazla Son kullanıcıya hitap edecek Firma bulunmamakta. 4 veya 5 adet bulunan firma ürünlerin satışlarını, kurulumlarını ve anahtar teslim çözümler sunmaktalar. Tabiki hepside 1. Sınıf kaliteli ürünlerin satışlarını sağlamıyor. Solar paket Sistemlerde Bel kemiği olarak adlandırdığımız Solar Jel Aküler bu işin en önemli kısmını oluşturmaktadır. Hal böyle iken Kalitesiz, Düşük fiyata alınan piyasada jel akü diye adlandırılan ancak alakası olmayan Solar aküler son kullanıcılara satılıyor. Güneş paneli Ankara fiyatları ise kalitesine göre değişmekte. Örneğin 2 yıl garantili bir güneş paneli 250 watt gücünde 500 TL ye satılırken 10 Yıl garantili 250 watt güneş panelleride 700 TL civarında son kullanıcıya sunulmaya devam ediyor.

Güneş Paneli İle Ankarada Elektrik Üretimi

Hobi bahçesi olan ve hafta sonları pikniğe giden şehir karmaşasından kurtulmak isteyen ankaralılar, bu durumda Solar paketlerden Seçim yapması gerekiyor. Güneş paneli ile ankarada elektrik üretimi yapmak isteyen müşterilerimiz öncelikle Hangi elektrikli aletleri kullandığını belirlemesi gerekiyor. Daha sonrasında ise Kendisine uygun Solar Paketler'den seçerek kullanmaya başlayabilirler. Aynı gün kurulumu yapılacak Güneş Paneli ile Ankarada elektrik üretimine başlayabilirler.

10 Kw Şebeke Bağlantılı Güneş paneli Sistemi Ankara

Yeni çıkan yönetmeliğe göre güneşten elektrik üreterek kendi öztüketimini karşılayabilir ve fazlasını bağlı bulunduğunuz şebekeye satarak para kazanabilirsiniz. Bu hizmete yeni başlayan firmalar henüz tabiki ne yapacağını bilmemekteler. Ancak Aktürk Enerji bu işe 6 Yıl önce başladığı için Bir çok referansı bulunmakta ve başvurularını gerçekleştirerek kurulum sağlayan firmalar arasında yerini alıyor.

Villaların yoğun bulunduğu Gölbaşı, İncek, Çayyolu, alacatı ve etrafında oturan Hane halkı tam anlamıyla hangi firma ile çalışması gerektiğine tam karar vermiş değiller. 10 Kw Şebeke Bağlantılı Güneş Paneli Sistemi ankarada Ortalama 10 Kw lık güneş enerjisi sistemi kuran birisi, Üretmiş olduğu enerji 0,13$Centten satabiliyor. 10 Yıl anlaşma sağlayan Dağıtım şirketleri almış oldukları kadar enerjinin ücretini ise Aylık olarak Üretim yapan Haneye ödeme sağlıyor. 

Güneş Paneli Ankarada Kaliteli Hizmetin Adı - Aktürk Enerji

Yazının başındada belirttiğimiz gibi ankara ilinde bu hizmeti sağlayan çok fazla bir firma bulunmamaktadır. Aktürk Enerji kurulduğu günden bu yana Güneş Paneli Ankarada Kaliteli Hizmetin Adı  olarak anılmaya devam ediyor. Yapmış olduğu bir çok kurulum sayesinde, ve kullanmış olduğu kaliteli ürünler ile müşterilerine anahtar teslim çözümler sunarak 7/24 Teknik destek hizmeti sağlamaya devam ediyor.